Inici » Consultes més habituals

consultes més habituals

FAQ'S

Les consultes més habituals que es poden recollir a la consulta d’un psicòleg són múltiples i variades. Aquí n’exposo un resum on podeu trobar alguns dels dubtes que habitualment són objecte de demanda. Estan englobats en grans temes. Però cal tenir en compte que cada persona és única i per tant les consultes sempre seran personalitzades.

 L’estil de vida actual pot abocar-nos a situacions d’estrès, ansietat o buidor. A vegades el que ens produeix malestar són problemes concrets com ara la feina, la família o simplement no haver aconseguit el que desitgem. També és possible que el malestar es degui a determinades característiques personals com ara la tendència a capficar-se, la manca d’habilitats socials, de confiança en un mateix o l’educació rebuda.

L’assistència psicològica és una opció, un recurs, per a poder resoldre aquelles situacions o moments personals que ens fan sofrir o que ens bloquegen.

Recòrrer a un psicòleg, lluny de ser un signe de debilitat o trastorn mental, és una forma de descobrir, potenciar o modificar els recursos que cada persona ja posseeix per tal de prendre de nou les regnes de la pròpia vida.

ansietat
Ansietat
alteracions del son
Insomni
personalitat
Personalitat
Convivència Familiar
Família
psicologia maresme dol i pèrdua
Pèrdua i Dol
psicologia maresme por fobia
Por i Fòbia
psicologo maresme depresion
Tristesa
habilitats socials
Habilitats Socials
addiccions
Addiccions
trastorns alimentació
Alimentació

“Només el coneixement que arriba des de dins és el veritable coneixement”

Sòcrates