Inici » Qui sóc

Qui sóc

psicologo maresme calella
  • Psicòloga col·legiada num. 16.334
  • Especialista en Psicologia General sanitària
  • Expertesa en Psicooncologia i Cures Pal·liatives
  • Membre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears
  • Estudis de màster de Teràpia Familiar Sistèmica per CTFB
  • Postgrau en Atenció a Persones amb Malalties Avançades i els seus Familiars per la Universitat Oliba CEU
  • Tutora de pràcticum de grau de psicologia per la UOC (2004-2008)

coneguem-nos

Em dic Núria i sóc llicenciada en psicologia per la UOC, especialitat en Psicologia General Sanitària. La meva orientació és sistèmica i vaig formar-me al Centre de Teràpia Familiar Sistèmica de Barcelona amb el Dr. Sarró. Tinc formació de postgrau per la U.Abat Oliba-CEU en Atenció a Persones amb Malalties Avançades i els seus Familiars.

He treballat en l’àmbit geriàtric en residències, en atenció a les drogodependències en el CASD de Vilanova i la Geltrú i en atenció a persones a final de vida i acompanyament al dol a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (Hospital de Calella), amb una experiència de gairebé vuit anys en aquest àmbit. He treballat  a la AECC al Maresme acompanyant a persones que estan passant un procés oncològic i a les seves famílies. Actualment estic al càrrec del programa d’atenció a les Residències EAPS de la Fundació “la Caixa” a Mútuam Girona.

També col·laboro  com a terapeuta i co-terapeuta en teràpia familiar sistèmica en el centre Novament de Vilanova i la Geltrú i en el centre Psicologiarelacional de Barcelona, ambdós gabinets especialitzats en atenció psicològica amb adults i famílies. Em podeu trobar a la meva consulta a Calella. Dono atenció a persones principalment a la zona del Maresme.